Leta i den här bloggen

onsdag 25 maj 2016

Arakidonilan villi viidakko!

On ilmeistä, että jos nykyaikana on n-6/n-3 essentiellien rasvahappolinjojen kanta-aineiden (linoli/linoleenihappo) suhde  täysin  paisunut 20:1  ja ylikin verrattuna siihen, mitä se on aiemmin ollut 1:1, niin mahdollisuudetkin arakidonihappojohdannaisten,  kuten lipoksiinien ym,  ylivaltaan on   rajaton. Ei ole odotettavissa mitään rauhoittumista  rasvakudoksen kuten aivon ja myeliinin ja muun rasvakudoksen tulehduksiin ennenkuin  tuo suhde oikaistaan.

Sitten jälleen omega-3 linjan EPA, DPA ja DHA voisivat  järkevässä suhteessa  n6- linjan   aggressiivisiin voimavaikuttajiin    tasapainottaa niitä arakidonihappojärjestelmän  eikosanoidien kärhien  temmellystä. Ei tarvitse  alkaa  sen epätasapainon takia käyttämään  tekosyyllä kannabista  hermotulehdusta vastaan.  endokannabinoidien  fysiologisesa järejstelmässä. Ehkä  astma- ja allergialääkkeiden ja antihistamiinienkin tarvetta saataisiin rajautumaan ja ehkä tulehduksellisiin neurodegeneraatioihinkin tulisi jotain vaikutusta. Pitäisihän aivojen saada päärasvahapokseen kehkeytettyä sitä DHA.ta  eikä valiutuisi  strategisiin neuronaalisiin  siajinteihin   sen alternatiivimuotoja  n6-linjasta. tai muita tehtävään tehottomia rasvahappoja.
 Endokannabinoidit ovat  se verkosto, joka muodostaa integraatiota ja  isolaatiota vahvojen vaikuttajamolekyylien  ja niiden substraattien  logistiikalle.  Kannabis  aineenvaihduntaan kelpaamattomana  jätetuotteena jää kertymään tähän järjestelmään  kuin esteinä  metabolisella turvaverkolle ja  vuosien aikana haittaa  hermosolufunktiota, myeliinin ja asetylkokliinin  de novo muodostusta ja  hermosolujen uusiutumista.

 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26546723


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar